Therapie Utrecht

BEn je op zoek naar Therapie in Utrecht?

Als je in Utrecht of in de omgeving van Utrecht woont en op zoek bent naar een betrouwbare therapeut die jou kan helpen bij psychische klachten, dan ben je bij Praktijk Margot de Cock op je plek. De praktijk is gevestigd in Maarssen en goed bereikbaar vanaf Utrecht en omgeving.


Margot is een deskundige therapeut die snel tot de kern van het probleem komt en jou helpt om je doel te bereiken. Ben je benieuwd hoe Praktijk Margot de Cock je kan helpen? Neem contact op om die eerste stap tot therapie te zetten. 

Individuele therapie en altijd op maat

De therapie wordt op maat aangeboden, passend bij jouw vraag, het doel dat je wilt bereiken, het proces waarin je zit en het tempo waarin het proces verloopt. Sessies kunnen inzicht gevende, coachende, adviserende en therapeutische elementen bevatten.

Door de onderlinge afstemming weet je gedurende het proces steeds waar je aan toe bent en waar je naar toe werkt.


Maak de eerste stap

Iedereens is anders en ook ieder traject is anders. Heb jij last van angsten, een naar gevoel of verdriet waar je vanaf wilt? En gevoel van onzekerheid of loop je met iets heel anders rond? Je kunt bij mij terecht met al je vragen en problemen waar je last van hebt. Misschien loop je ergens al heel lang mee rond en vraag je je af of het ooit beter wordt. Je bent niet de enige. Maak vandaag nog het besluit om er niet langer meer mee rond te lopen. 


Samen kijken we naar de mogelijkheden en hoe ik je daarbij kan helpen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

OVER PRAKTIJK MARGOT DE COCK IN UTRECHT

Open - Enthousiast - Betrokken - Betrouwbaar - Inspirerend - Motiverend - Vakkundig - Sociaal - Invoelend - Humor - Liefdevol - Confronterend - Persoonlijk - Professioneel


Dit is wat mensen zeggen over mij als mens en als therapeut. Ik vind het belangrijk om jou als totaal mens te zien, je bent meer dan je klacht. Samen kijken we naar wat jij belangrijk vindt en welke doelen je hebt. Doelgericht werken we aan jouw doelen waarbij ik je begeleid in dit proces. 


Therapie gaat dan wel over lastige zaken, maar dit hoeft niet te betekenen dat de therapiegesprekken zwaar zijn. Je zult verbaasd zijn dat je je na een gesprek al zoveel lichter kunt voelen.


Voor een veranderingsproces is het belangrijk om samen een goede werkrelatie te hebben. Aan het einde van het kennismakingsgesprek bespreken we dan ook of die voorwaarden aanwezig zijn om samen verder gaan.

Het eerste gesprek is er ook op gericht om jouw vraag helder te krijgen en wordt het doel besproken dat je wilt bereiken.

 

Ervaring van anderen over therapie bij Margot in Utrecht

“Wanneer ik bij Margot wegga heb ik het gevoel dat er weer een stukje geheeld is”
“Ik ervaar Margot als een warme en betrokken vrouw, en wat is ze kundig in haar vak“
“Best confronterend de vragen die gesteld worden, maar het helpt me dichter bij mezelf te komen”
“Een vak vrouw, ik stuur iedereen door naar haar”

Wat Praktijk Margot de Cock als therapeut in Utrecht biedt

In mijn praktijk in Maarssen (Utrecht) biedt ik persoonlijke therapie om mensen in Utrecht en de omgeving te helpen bij het bereiken van hun doelen. Of het nu gaat om iets waar je nog maar pas mee worstelt of een klacht waar je al jaren last van hebt, samen kijken we naar een mogelijke oplossing.

Werkwijze van de therapie

Ieder mens is verschillend, daarom stel ik met jou een plan op die speciaal toegesneden is op jouw vraag en waar je mee worstelt. Ik neem de tijd om naar je te luisteren maar ik ben ook iemand die snel tot de kern van het probleem komt. Daar gaan we dan mee aan de slag, zodat jij snel resultaat merkt. Want als je aanpakt wat moeilijk is, maak je ruimte voor verandering. 

Neem vandaag nog contact op

Woon je in Utrecht of in de omgeving van Utrecht en heb je hulp nodig van een therapeut? Ook als je nog twijfelt of therapie wel is wat je nodig hebt kun je contact opnemen om meer informatie in te winnen en de mogelijkheden te bespreken.

 

Veelgestelde vragen over therapie 

Hoe lang duurt een therapie traject? Afhankelijk van je klachten kijken we naar wat nodig is. Bij milde klachten zullen enkele gesprekken voldoende zijn. Bij meer of ernstiger klachten is een langer traject nodig. Dit is altijd volledig op maat en afhankelijk van jouw wensen. 


Kan ik altijd stoppen met de behandeling? 

Jazeker! Je hebt altijd de keuze om door te gaan of te stoppen met de therapie. Omdat de therapie op maat is kijken we samen wat er nodig is. Wanneer je na een aantal sessies wilt stoppen is dat altijd mogelijk. Voor welke klachten kan ik in therapie?

Praktijk Margot de Cock biedt begeleiding bij uiteenlopende klachten. Dit kunnen angst, onzekerheid, stress zijn. Maar ook klachten die passen bij traumatische ervaring(en) en rouwverwerking. Ook als je last hebt van lichamelijke klachten (bijvoorbeeld ALK) kun je hier terecht. Neem gerust contact op om te bespreken of Praktijk Margot de Cock ook jou kan helpen. 


Waar vindt de therapie plaats?

Praktijk Margot de Cock is gevestigd in Maarssen, ten noorden van de stad Utrecht. En is goed te bereiken vanaf Utrecht en omliggende plaatsen. Je kunt de praktijk gemakkelijk bereiken met het OV en de auto en voor de deur (gratis) parkeren. De praktijkruimte heeft een prettige en rustige sfeer. 

WACHT NIET LANGER. NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET MIJ OP


Praktijk Margot de Cock