Persoonlijke ontwikkeling

Jezelf persoonlijk ontwikkelen en leiding nemen over je leven

Je bent de mens die jij op dit moment bent met al jouw positieve en negatieve ervaringen. Het verleden heeft je gevormd en kun je niet meer terugdraaien. Wat wel kan is vanaf NU jouw eigen leven in eigen hand nemen, vormgeven en daar verantwoordelijkheid voor nemen. Hoe meer je jezelf bewust wordt hoe meer je ook zicht krijgt op situaties en mensen die jou triggeren en bepaalde gevoelens en gedrag bij jou opwekken.


Wanneer je echt in contact bent met alles in jou kun je ook echt in contact zijn en in verbinding staan met de mensen en de wereld om je heen.

Werkwijze

Aan de hand van een opdracht breng je jezelf in kaart. Het doel is zicht krijgen in de mens die je NU bent met al jouw mogelijkheden, jouw talenten, belemmeringen, beschermingsmechanismen, overtuigingen en automatische patronen. Door dit met elkaar te verbinden en in kaart te brengen ontdek je jouw innerlijke dynamiek en jouw eigen gebruiksaanwijzing .

Opbouw van het traject

▶▷▷▷ Een kennismakingsgesprek: wat is het doel dat jij wilt bereiken en wat is je motivatie, wat zijn je beweegredenen om het doel te behalen?

▶▶▷▷ Een Zelfanalyse en Zelfonderzoek aan de hand van een vragenlijst en opdrachten


▶▶▶▷ Aansluitend verdiepingsgesprek van 2 uur


▶▶▶▶ Afrondend ontwikkelgesprek van 1 uur waarin jouw persoonlijk ontwikkelplan wordt besproken.

Wat is de investering?

Dit programma omvat totaal 4 uur aan persoonlijke begeleiding.

Naast deze 4 uur begeleiding moet je rekening houden met een aantal uren dat je zelf bezig bent met het maken van opdrachten, het beschrijven van persoonlijke ervaringen en reflecties op gebeurtenissen in je leven. 

De totaalprijs is inclusief mijn uren voor het uitwerken van de opdrachten en de gesprekken die we hebben. 

Een verdieping of vervolg?

Wil je na afronding aan de slag met het doorwerken van jouw eigen innerlijke thema’s? Wil je verder met jouw ontwikkelproces en werken aan innerlijke verdieping?


Dat kan in de vorm van een voor jou passend vervolgtraject in de vorm van coaching of therapie (of een combinatie).