Coaching bij Margot de cock in Utrecht

Zoek je een ervaren coach in Utrecht?

Als je in Utrecht of in de omgeving van Utrecht woont en op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren coach die jou kan helpen om je doelen te bereiken, dan ben je bij Praktijk Margot de Cock op je plek. De praktijk is gevestigd in Maarssen en goed bereikbaar vanaf Utrecht en omgeving. 


Margot is een deskundige coach met jarenlange ervaring die razendsnel tot de kern van het probleem komt. Ze helpt jou om je doel te bereiken. 

Coaching bij Margot de Cock in Utrecht

Margot de Cock in Utrecht heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in verschillende coachings- en therapeutische technieken. Of je nu op zoek bent naar hulp van een coach om je doel te behalen, stress te verminderen of persoonlijke groei, Margot staat klaar om je te begeleiden met de nieuwste technieken en methoden.


Iedere persoon is uniek, en daarom is elk traject op maat gemaakt en afgestemd op jouw behoeften en doelen. We beginnen met een intake om een helder beeld te krijgen van je situatie, waarna we samen een persoonlijk plan opstellen dat je helpt om de gewenste resultaten te bereiken.


Margot de Cock is zowel coach als therapeut en is gecertificeerd en geregistreerd bij relevante beroepsverenigingen. Dit waarborgt een hoge standaard van zorg en professionaliteit. We streven ernaar een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waar je je volledig op je gemak voelt.


Naast het coachvak is Margot ook bekwaam als therapeut. Waar andere coaches vastlopen kan Margot de schep nog dieper zetten door je te begeleiden met therapeutische interventies.

Waarom kies je voor Praktijk Margot de cock?

Jarenlang Ervaring en Expertise
persoonlijk en op maat
Gecertificeerde Professional

Naast coaching ook therapie mogelijk

Ook als er meer nodig is dan coaching...

De coaching wordt volledig op maat aangeboden, passend bij het doel dat je wilt bereiken, en het tempo waarin het proces verloopt. Door regelmatig te evalueren weet je gedurende het proces steeds waar je aan toe bent en waar je naar toe werkt.


Ook als er meer speelt dan voor coaching geschikt is...

Als tijdens het traject blijkt dat er meer nodig is dan alleen coaching kan Margot je daarin blijven begeleiden. Soms blijkt er sprake van een dieper gelegen oorzaak waarom de dingen maar steeds niet lijken te lukken. Deze blokkade oplossen is dan de eerste stap. Er kan ook sprake zijn van een traumatische ervaring waar je last van hebt. Of een diep gewortelde angst. Soms merk je zelf al dat er nog iets onder lijkt te zitten. Andere coaches zullen je dan doorverwijzen


Margot is bekwaam om  je te blijven begeleiden. Als Integratief Therapeut heeft zij de kennis en ervaring om de schep dieper te zetten. 

Coaching bij Margot de Cock in Utrecht

Ervaring en Expertise

Margot de Cock in Utrecht heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in verschillende coachings- en therapeutische technieken. Of je nu op zoek bent naar hulp van een coach om je doel te behalen, stress te verminderen of persoonlijke groei, Margot staat klaar om je te begeleiden met de nieuwste technieken en methoden.

Op Maat Gemaakte Behandeling

Iedere persoon is uniek, en daarom is elk traject op maat gemaakt en afgestemd op jouw behoeften en doelen. We beginnen met een intake om een helder beeld te krijgen van je situatie, waarna we samen een persoonlijk plan opstellen dat je helpt om de gewenste resultaten te bereiken.

Vertrouwde en Gecertificeerde Professional

Margot de Cock is zowel coach als therapeut en is gecertificeerd en geregistreerd bij relevante beroepsverenigingen. Dit waarborgt een hoge standaard van zorg en professionaliteit. We streven ernaar een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waar je je volledig op je gemak voelt.

Coaching in Utrecht helpt je op weg

Wat is coaching?

Coaching is een professioneel begeleidingsproces dat gericht is op het verbeteren van persoonlijke en professionele prestaties. Coaching helpt bij het ontdekken van je potentieel, het stellen van doelen en het realiseren daarvan. Coaching helpt je bij het formuleren van duidelijke en haalbare doelen. Samen met je coach bepaal je wat u wilt bereiken en stelt u een plan op om daar te komen. 

Als coach werk ik samen met jou om helderheid te krijgen over wat je écht wilt, belemmeringen te identificeren en strategieën te ontwikkelen om obstakels te overwinnen. Samen creëren we een pad naar succes om jouw doelen te behalen.

Maak de eerste stap

Iedereens is anders en ook ieder traject is anders. Heb jij last van angsten, een naar gevoel of verdriet waar je vanaf wilt? En gevoel van onzekerheid of loop je met iets heel anders rond? Je kunt bij mij terecht met al je vragen en problemen waar je last van hebt. Misschien loop je ergens al heel lang mee rond en vraag je je af of het ooit beter wordt. Je bent niet de enige. Maak vandaag nog het besluit om er niet langer meer mee rond te lopen. 


Samen kijken we naar de mogelijkheden en hoe ik je daarbij kan helpen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wat zeggen andere mensen over coaching bij MARGOT DE COCK IN UTRECHT

Open - Enthousiast - Betrokken - Betrouwbaar - Inspirerend - Motiverend - Vakkundig - Sociaal - Invoelend - Humor - Liefdevol - Confronterend - Persoonlijk - Professioneel


Dit is wat mensen zeggen over mij als mens en als coach en therapeut. Ik vind het belangrijk om jou als totaal mens te zien, je bent meer dan je klacht. Samen kijken we naar wat jij belangrijk vindt en welke doelen je hebt. Doelgericht werken we aan jouw doelen waarbij ik je begeleid in dit proces. 


Tijdens het eerste coachgesprek heb je helder wat je doelen zijn en welke stappen je verder gaat zetten. Direct aan de slag met waar jij voor komt.


Voor een veranderingsproces is het belangrijk om samen een goede werkrelatie te hebben. Aan het einde van het kennismakingsgesprek bespreken we dan ook of die voorwaarden aanwezig zijn om samen verder gaan.

Het eerste gesprek is er ook op gericht om jouw vraag helder te krijgen en wordt het doel besproken dat je wilt bereiken.

 

Ervaring van anderen over coaching bij Margot in Utrecht

“Wanneer ik bij Margot wegga heb ik het gevoel dat er weer een stukje geheeld is”
“Ik ervaar Margot als een warme en betrokken vrouw, en wat is ze kundig in haar vak“
“Best confronterend de vragen die gesteld worden, maar het helpt me dichter bij mezelf te komen”
“Een vak vrouw, ik stuur iedereen door naar haar”

Wat Praktijk Margot de Cock als coach in Utrecht biedt

In mijn praktijk in Maarssen (Utrecht) biedt ik persoonlijke coaching om mensen in Utrecht en omgeving te helpen bij het bereiken van hun doelen. Of het nu gaat om iets waar je nog maar pas mee worstelt of iets waar je al jaren last van hebt, samen kijken we naar een mogelijke aanpak. 

Werkwijze van de coaching

Ieder mens is verschillend, daarom stel ik met jou een plan op die speciaal toegesneden is op jouw vraag en waar je mee worstelt. Ik neem de tijd om naar je te luisteren maar ik ben ook iemand die snel tot de kern van het probleem komt. Daar gaan we dan mee aan de slag, zodat jij snel resultaat merkt. Want als je aanpakt wat moeilijk is, maak je ruimte voor verandering. 

Neem vandaag nog contact op

Woon je in Utrecht of in de omgeving van Utrecht en heb je hulp nodig van een coach? Ook als je nog twijfelt of coaching wel is wat je nodig hebt kun je contact opnemen om meer informatie in te winnen en de mogelijkheden te bespreken. 


Maak Een Afspraak

Wil je weten hoe ik je kan helpen? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Ik sta graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over de coaching.

 

Veelgestelde vragen over coaching

Wat zijn de voordelen van coaching?
Coaching kan helpen bij het begrijpen en oplossen van persoonlijke problemen, het verbeteren van relaties en het bevorderen van persoonlijke groei en welzijn.


Hoe lang duurt een coachingstraject? Afhankelijk van je doelen kijken we naar wat nodig is. Bij een eenvoudige coachvraag zullen enkele gesprekken voldoende zijn. Bij ingewikkelder zaken is een langer traject nodig. Dit is altijd volledig op maat en afhankelijk van jouw wensen. 


Wat kost coaching? 

De kosten van coachinghangen af van de duur en frequentie van de sessies. Wat er nodig is om je doelen te behalen en of er misschien meer aan de hand is. Neem contact op voor meer informatie over tarieven en vergoedingen.

Kan ik altijd stoppen met de coaching? 

Jazeker! Je hebt altijd de keuze om door te gaan of te stoppen met de coaching. Omdat de coaching op maat is kijken we samen wat er nodig is. Wanneer je na een aantal coachsessies wilt stoppen is dat altijd mogelijk. Voor welke vragen kan ik coaching krijgen?

Praktijk Margot de Cock biedt begeleiding bij uiteenlopende vraagstukken. Dit kunnen angst, onzekerheid, stress zijn. Maar ook klachten die passen bij traumatische ervaring(en) en rouwverwerking. Ook als je last hebt van lichamelijke klachten (bijvoorbeeld ALK) kun je hier terecht. Neem gerust contact op om te bespreken of Praktijk Margot de Cock ook jou kan helpen. 


Wat gebeurt er tijdens een coachsessie?

Tijdens een coachsessie bespreek je je doelen en uitdagingen met je therapeut. Samen werk je aan het begrijpen van je gevoelens en het ontwikkelen van strategieën om je doel te behalen.


Is coaching vertrouwelijk?

Ja, alle gesprekken met de coach zijn strikt vertrouwelijk. We hanteren een privacybeleid dat voldoet aan de wettelijke normen en ethische richtlijnen.


Waar vindt de coaching plaats?

Praktijk Margot de Cock is gevestigd in Maarssen, ten noorden van de stad Utrecht. En is goed te bereiken vanaf Utrecht en omliggende plaatsen. Je kunt de praktijk gemakkelijk bereiken met het OV en de auto en voor de deur (gratis) parkeren. De praktijkruimte heeft een prettige en rustige sfeer. 

WACHT NIET LANGER. NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET MIJ OP


Praktijk Margot de Cock