Female Forces

Trainingen

Female Forces 

Verbind jouw kracht met zachtheid

Female Forces biedt inspirerende trainingen waarin je op zoek gaat naar wat voor jou écht belangrijk is in jouw Menszijn. Met de hulp van de trainers en mededeelnemers kom je samen tot meer bewustwording over jezelf. Op deze dagen voer je diepgaande gesprekken, doe je oefeningen en wordt jou een spiegel voorgehouden. Dit zorgt niet alleen voor eyeopeners, maar ook voor meer inzicht in je gedrag en patronen. En dat is goed nieuws voor jou, want dankzij de verworven zelfinzichten weet je wat voor jou écht belangrijk en hoe jij je mannelijke en vrouwelijke energie kunt ervaren en benutten voor jezelf.

“Een investering in jezelf en vooral een cadeautje aan jezelf”

Doel

Female Forces biedt jou het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven:

Het maakt je bewust van de mens die jij bent en wie jij wilt zijn.Werkwijze

Ieder thema nodigt je uit om aan de slag gaan en om uit te zoeken wat voor jou écht belangrijk is. Je gaat hierover zowel met jezelf als met je groepsgenoten de ervaring en het gesprek aan. Je krijgt onverwachte vragen en oefeningen die je helpen om jezelf te ontleden en je meer bewust te worden over jezelf.

Trainingen die binnenkort van start gaan

Bezinning en Bezieling

Je Purpose

Jouw mannelijke en vrouwelijke energie (anima en animus)

VrouwZijn: in verbinding met jouw oervrouw

Verbinding: in en uit contact

De invloed van jouw familie lijnen en jouw levenslessen

Jouw levenslijn en levensfasen

Weerbaarheid Early life stress

Interesse?

Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden over deze eendaagse trainingen, stuur me dan een email. Geef me door welke thema’s jij vooral interessant vindt!


Zijn er andere thema’s waar jij zelf interesse in hebt? Geef het me door, wellicht kunnen we ook daar een inspirerende dag voor aanbieden.